Frankrike GRIEZMANN 11 fotball skjorte POSCO

Som for to år siden i Marokko, etter Heng brigade i går reverseres ved Sanfrecce Hiroshima, fortsatt klarer å gjøre det oppdatere dette teamet beste registrering av utenlandske kriger. Sanfrecce Hiroshima telle gårsdagens seier, har den japanske J League tre ganger vunnet Club World  Cup runner-up tittelen  i serien historie. I tillegg Frankrike GRIEZMANN 11 fotball skjorte POSCO og Qatar Al Sadd teamet var også i 2009-sesongen, 2011 sesongen won den samme posten. Men kan to seire i tre år, og vunnet to AFC Club World Cup 4, konstant brigade oppnådd svært overbevisende. Kommentarer i media galleri, en  reporter evaluere spanske medier sa, "Hvis dette sies å være AFC finalen eller finalen, så jeg tror Guangzhou Heng brigade vil vise en annen holdning." AFC og noen utenlandske medier Argentina ROJO 16 fotball skjorte i går Evaluering Han sa at Guangzhou Heng brigade er en ekte asiatisk fotball konge, men når de står overfor den japanske J League vinnere, litt sliten.

3 år Jubei to WTO, og har vunnet muligheten til å spille mot Bayern München og Barcelona, ​​Guangzhou Heng brigade to ganger opplevde ikke perfekt konkurranse, men i internasjonal fotball hardt gass å avsløre to tilbake i ansiktet, men også til omverdenen til Asia og den kinesiske fotball har en ny forståelse. Men denne oppfatningen mer begrensede profesjonelle klubber konkurransedyktig nivå, konstant brigade fremme Club World Cup finalen og til rival Kina som de viktigste spillerne på randen av det russiske VM-teamet ut, en sterk kontrast. I dag, den kinesiske fans og opinionen er fortsatt veldig vant til Hengda prestasjoner tilskrives den viktigste årsaken til den "sterke bistand og marshal hjelp" på dette nivået, selv om denne forståelsen og ikke objektiv nok, men den kinesiske fotball GuoZiHao 2 015 Sesong fronter ytelse er ikke verdt kompliment, den Orangemen i begynnelsen av Asian Cup åtte sterk blant posten ikke tilfreds fans er ivrige etter å komme tilbake til kinesisk fotball VM, mens landet laget nok en gang tapte de små asiatiske Cup finalen, Kina kvinnefotball konkurranse system og stole på flaks blant topp 8 Cup, likevel kan ikke endre statusen for sine kvinnefotballen i Asia bak den første hæren i nød og Japan, Sør-Korea, Australia, den koreanske lagkonkurransen to av billetter Rio OL, OL-laget neste år vil åpne den siste etappen av reisen de olympiske preliminaries i Vest-Asia, vanskelig to olympiske lagkonkurranse ikke mindre enn 40 nasjonale fotballturnering gjennombrudd. Jeg må si, den konstante brigade av kinesisk fotball er utvilsomt en  sjelden dash av farge, men de rett og slett ikke vil dekke lys dekadente tilstand av kinesisk fotball som helhet.

Før kampen, klubben jobber mot en rekke t-skjorter der det sto "Zouzheng fylle bensin." Paulinho etter scoring, gikk til sidelinjen til noe Zouzheng spillet jersey vise til publikum. Zhang Lin, Gao Lin og andre aktører har også satt av en skjorte for å vise at T-skjorte. Dommeren Matt Conger Zouzheng samme respekt, selv om han lommen og trakk ut et gult kort, men til slutt bare muntlig formante Paulinho.

猜你喜欢

转载自scarpe2015.iteye.com/blog/2265941
11